Ny bog

By 15 June, 2018November 20th, 2020Indlæg

Så er Michael og jeg ude med den første bog angående DUFA-projektet. Den udvikler begrebet om dannelse i det digitaliserede samfund og skaber ud fra de gamle filosoffer, samt national og international forskning en ramme for at skabe almendannende undervisning i det nuværende mediesamfund. Den følges snarligt op af en bog 2, der ud fra bog 1 ekstrapolerer en effektiv analysestrategi angående digitalt understøttet faglighed og almendannelse, der herefter bringes i spil i analyse af 10 eksemplariske undervisningsforløb. Bog 1 som vi her udgiver lægger den nødvendige forståelsesramme, samt videnskabelige belæg for hvad I kan glæde jer til i bog 2. Rigtig god læselyst: https://u-p.dk/produkt/digitalt-understoettet-faglighed-almendannelse-bog-1-overblik/

Jespertække

Author Jespertække

More posts by Jespertække

Join the discussion One Comment